KUSH JEMI NE

Ndërmarrja ITS është themeluar në vitin 2005 dhe për gjatë këtyre viteve kompania ka bërë shpërndarjen e rrjetit rreth Kosovës.

 ITS është e tashmja dhe e ardhmja përderisa sot në treg asgjë nuk është e qëndrueshme, ITS ka pasur mundësinë të ekzistojë në treg por edhe të ketë zhvilim dhe kjo vjen vetëm në sajë të sinqeritetit ndaj klientëve dhe besushmërisë që ka krijuar në këto vite.

Kompania ITS qysh në fillimet e saj synim kryesor apo pikë nisja ka qenë t’u ofrojë klientëve një shërbim të internetit ashtu se si u është premtuar.

Strategjia që ndjek kompania ITS gjithmonë sillet rreth asaj se cka kanë nevojë klientat dhe t’u ofrojë një shërbim me kualitet të lartë